Tips på var du enkelt och billigt framkallar dina bilder

I dagsläget har jag ingen tjänst för att hantera framkallning av dina bilder utan jag levererar dem endast digitalt och låter dig sköta allt som har med framkallning att göra. Den främsta orsaken till detta är att det idag är så pass enkelt och billigt att jag inte vill kliva in som mellanhand och behöva ta ut en kostnad för det jobb jag lägger ner.

Istället tänkte jag berätta var jag själv framkallar mina privata bilder och lite om kostnadsbilden så att du snabbt och enkelt själv kan framkalla dina bröllopsbilder till riktigt bra priser.

Fujidirekt

Jag använder mig uteslutande av Fujidirekt (http://fujidirekt.se) och deras utmärkta onlinetjänst för framkallning av bilder. De har inte det vackraste eller coolaste gränssnittet men det får jobbet gjort och dessutom till en riktigt billig peng. Vanliga färgkort i 10x eller 11x kostar 85öre per styck och förstoringarna ligger just nu på:

  • 20×30 cm – 5kr

  • 30×45 cm – 19kr

  • 40×60 cm – 35kr

  • 50×75 cm – 49kr

Utöver vanliga färgkort och förstoringar kan du självklart beställa allt från muggar och musmattor till canvastavlor och mobilskal. Oavsett hur många bilder och prylar du beställer har de en enhetsfrakt som kostar 39kr.

Det här inlägget är inte på något sätt sponsrat av Fujidirekt utan en tips från mig som själv använder och är nöjd med tjänsten.


UTVALDA