Era bilder, era minnen

När ni fotograferar er hos mig är det självklart ni som styr vilken typ av bilder ni vill att jag ska ta. Jag finns med och guidar er men till syvende och sist är det ni som ska leva med era bilder och minnen. Därför kan det vara bra att fundera en extra gång på hur man vill att bilderna ska se ut. Precis det här brukar jag uppmana alla mina kunder att göra innan fotograferingen, att försöka tänka utanför ramarna för att i slutändan få ett resultat som de är nöjda med.

När jag pratar om att tänka utanför ramarna menar jag inte att det varken finns ett rätt eller fel utan bara att det finns olika sätt att porträttera er. Det kan vara “vanliga” bilder med de “vanliga” poserna eller totalt uppåt väggarna med olika scenarion. Det jag vill få sagt är att man kommer väldigt långt bara genom att ägna det en stunds eftertanke. Vad ni än kommer fram till är det era bilder och era minnen som jag har till uppgift att porträttera utefter era önskemål.


UTVALDA