Tips för din narcissistiska sida

Skulle ni vilja förstora era bröllopsbilder från Gotland och dominera en av väggarna där hemma är det både enkelt och förhållandevis billigt idag. Jag använder själv ett företag som heter Crimson (http://www.crimson.se/) som kan framkalla posters upp till 70cm x 100cm för 225kr.

Var noga med att välja rätt motiv om ni ska göra en sån här stor poster. Gör ni som jag och min sambo gjorde (just närbild på våra ansikten i 70×100) så kan det först och främst framstå som väldigt narcissistiskt men det är ju bara Jante som hindrar oss. Det verkliga problemet är att om bilden bara är tillräckligt skarp kommer man se varenda skavank och pormask i era ansikten. Bilden som vi av någon anledning valde att framkalla i den här storleken var tagen med en kompaktkamera och är inte i närheten lika skarp som det blir när man fotograferar med en systemkamera. Våra pormaskar syns bara nästan…

En rekommendation är att välja en bild där omgivningarna får mer utrymme. Där snackar vi cool tavla!


UTVALDA