Två månader sedan fotografgotland.se lanserades

Fotografgotland.se lanserades den 8:e september i år och jag tänkte berätta lite om vad som har hänt under de snart 2 månaderna som gått.

Mitt personliga mål om att få minst 1 bokning till sommaren 2014 är i allra högsta grad levande, om än inte uppnått. Men jag har än så länge ett par leads och en förfrågan så jag tror och hoppas att det här ska gå vägen trots allt. Gillar-skaran på Facebook växer och det är förstås riktig roligt. Allra roligast är att se vilka delar av landet mina gillare bor i. Även om antalet fans inte säger någonting om någonting egentligen så är just “Bröllopsfotografen på Gotland” väldigt nischat. I mina ögon bekräftar det snarast att många människor har någon form av koppling eller band till denna magiska ö och att det eventuellt finns tankar om att gifta sig där.

Fotograferandet hemma i Blekinge löper på med både familjefotograferingar i studion och ute hos kunder. Det lilla jag nu hinner med mellan både jobb och familjeliv. Nästa fotografering i studion är helgen den 16-17:e november vilket ska bli riktigt roligt.

Jag planerar att åka till ön under våren och då ska jag sätta undan en hel dag till att åka runt och fotografera flera magiska platser för att inspirera er. Har du förslag på platser som jag inte redan har fått med? Lämna gärna en kommentar nedan.


UTVALDA