Bröllopsfotografering visby

Saker och ting börjar verkligen röra på sig för Bröllopsfotografen på Gotland. En bokning och två förfrågningar som jag jobbar med just nu är mer än vad jag hade väntat mig efter bara 5 månader. Kanske är det lite draghjälp från min andra sajt Fotograf Karlskrona men sajten går som tåget och får fler och fler besökare för varje vecka samtidigt som jag behåller min placering högt upp på förstasidan på Google.

Jag är sjukt taggad inför årets utmaningar och längtar just nu efter att få träffa min allra första kund för planingsmöte den 8:e mars!


UTVALDA
SENASTE
ARKIV
FÖLJ MIG
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

@2018 Fotograf Özgür Bal 

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now