Första bröllopet på Gotland genomfört

Oj vad lång tid det har gått sedan min senaste bloggpost. Det har verkligen varit en hektisk tid här under våren och jag har knappt hunnit med något annat än att jobba och ta emot bokningar.

Sommarens schema är spikat med totalt 8 bröllop på både Gotland och hemma i Karlskrona. Det blir något att bita i det här och det ska bli riktigt roligt att få spendera så mycket tid på ön i sommar.

För drygt en vecka sedan var jag på ön och fotograferade mitt första bröllop på Gotland. Brudparet gifte sig i Botaniska trädgården och ville bli fotograferade i och runt själva trädgården. De prickade verkligen in en fantastisk dag, inte ett moln på himmelen och en härlig vårvärme gjorde allting så mycket enklare. Jag kan inte visa några bilder från deras dag ännu men hoppas kunna visa upp en hel del referensbilder när allt är redigerat och klart.


UTVALDA