Bröllopsfotografering i S:a Carins ruin

Igår fotograferade jag mitt andra bröllop på Gotland. Ceremonin hölls i S:a Carins ruin mitt i hjärtat av visby och paret hade verkligen tur med vädret. Det har varit mulet och kallt flera dagar och såhär dagen efter är det åter mulet och kallt – vilken fullträff!

Som vanligt kan jag ännu inte publicera några bilder från bröllopet men jag hoppas att det kommer framöver.

Nu är jag på väg hem till Karlskrona för att jobba några dagar innan jag återvänder redan i nästa vecka för nya jobb och lite semester här i paradiset. Nu får vi bara hoppas att vädret blir lite bättre!


UTVALDA
SENASTE
ARKIV
FÖLJ MIG
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

@2018 Fotograf Özgür Bal 

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now