Bröllopsfotografering Hellvi

Idag har jag varit i Hellvi på nordöstra Gotland och fotograferat mitt tredje bröllop den här säsongen. Plötsligt minns jag vad jag skrev i början av januari och slås än en gång av hur väl den här satsningen har gått. Facit för sommaren 2014 är alltså i skrivande stund 5 uppdrag på Gotland.

Jag tror inte att jag kommer hinna med fler även om det skulle trilla in förfrågningar i sista stund. Den sista bokningen kom för mindre än 1 vecka sedan…

Mer om idag då. Det var strålande vackert väder och nästintill tropisk värme. I alla fall kändes det så när sommaren till slut valde att göra entré. Paret ville bli fotograferade på Hammarsänget vilket är en riktigt vacker plats. Något som änget verkligen är rikt på är mygg, myror och hästflugor, det kan vi gå i god för.

Efter änget begav vi oss först ut på en åker och tog ett gäng bilder innan det var dags att bege sig till Hellvi kyrka. Och efter vigsel och gratulationer hann vi även med ett stopp längs stenkusten på nordvästra sidan av ön innan paret anslöt till bröllopsfesten.

Bilder från dagen kommer förhoppningsvis framöver, det hänger som vanligt på om paret väljer att låta mig använda bilderna.

Nu väntar 10 dagars faktisk semester innan nästa uppdrag.


UTVALDA