Gotland Bröllop

Då börjar den här första sommaren som Bröllopsfotografen på Gotland lida mot sitt slut. Efter snart en månads vistelse på ön är det snart dags att bege sig hem till Karlskrona och krama ur det sista ur sommaren.

Vädret har varit helt fantastiskt och jag har verkligen kunnat vila upp mig här med familjen. Stranddagar och mysiga middagar har varvats med några bröllopsfotograferingar och det har varit precis lagom.

Nu väntar jag på att få in redigeringsjobben från de par som jag har fotograferat och inom kort väntar nya fotojobb i Karlskrona!


UTVALDA
SENASTE
ARKIV
FÖLJ MIG
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

@2018 Fotograf Özgür Bal 

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now