Ny prislista – bröllopsfoto Gotland

För en tid sedan gjorde jag några uppdateringar i min prislista. Den är nu ännu tydligare och priserna är något lägre än tidigare. Paketstrukturen är fortfarande kvar med brons, silver och guld.

Det jag har gjort är att strukturera prislistan på ett bättre sätt. Numera ingår ett fast antal timmar i varje paket, istället för som tidigare då det var exempelvis två till tre timmar i bronspaketet. Med fasta tidsangivelser och fasta priser på alla bilder från dagen vill jag göra det enklare för mina kunder att förstå exakt vad slutsumman kommer att bli.

Jag har även lagt till en liten guide för att hjälpa mina kunder att hitta rätt paket. I prissektionen finns det nu en del som heter “välj rätt paket”. här beskriver jag, baserat på tidigare erfarenheter, vilket paket som passar för respektive situation.

Som exempel passar bronspaketet det par som vill fokusera på en specifik del av sin bröllopsdag och verkligen se till att den blir bra. Silverpaketet passade par som vill kunna ta det lugnt och inte känna någon stress över att hinna med att ta alla bilder de önskar. och sist men inte minst guldpaketet förbi par som vill ha hela dagen dokumenterad från början till slut.

Den andra stora skillnaden är kostnaden för alla bilder från dagen. I mina färdiga paket ingår ett visst antal redigerade bilder och även källfilerna för de utvalda bilderna. Resten av bilderna kan köpas till ett fast pris beroende på vilket grundpaket man väljer, till skillnad från tidigare då priset berodde på hur många bilder jag tog under dagen.

Ta gärna en titt i min nya prislista och har du några som helst funderingar kan du kontakta mig på hej@fotografgotland.se


UTVALDA